Monday, November 5, 2012

MEMO

Penukaran nama blog dari ombak 10 kepada SYAIRAH IRDINA,,,,,,,,,

BERJALAN2 DI MELAKA.......

BERJALAN2 DI MELAKA.......

Thursday, May 17, 2012



BERGAMBAR DENGAN GENG.......

Wednesday, August 31, 2011

28/7/2011-28 RAMADHAN-AHAD

Start dari kul 4.00 pagi bini aku tepon cakap dah nak masuk dewan bersalin...

apa lagi pecut 150km/jam aku ker hospital serdang takut xsempat....

Alhamdullilah nasib baik sempat sampai...tapi belum leh bersalin sebab bukaan belum

mencapai speksifikasi ISO yg ditetapkan...so aku pun tgu kat luar dulu....

xlama lepas tu doc panggil suruh masuk...tgu punyer tgu dalam jam 2.28 petang baru

puteri sulung aku keluar...Alhamdullilah selamat kedua-dua insan yang aku sayang...

Jadi konfirmlah anak perempuan aku dilahirkan pada 28/8/2011 bersamaan jam 2.28 ptg...

juga bersamaan 28 RAMADHAN 1432 HIJRAH....

sekian,kebenaran untuk menjalankan tugas tuan....

Friday, August 26, 2011

25/7/2011-25 RAMADHAN-KHAMIS-

Lebih kurang dalam pukul 10pagi..Bini aku telefon cakap nak bersalin dah..time tu tgh

kerja..cuak aku kelam kabut balik rumah pastu terus pecut g hospital putrajaya...Sampai

jer sana tgu punyer lama smapai pukul 5...doc check dan bg thu jalan belum bukak...

Patut kene tahan wad tp sbab dah penuh wad terpaksa balik rumah dulu...

SEKIAN....

Wednesday, August 24, 2011

ANAK KE-2 OMBAK 10

Hari ni due date bini aku bersalin..tapi anak ke-2 ombak 10 masih belum mahu keluar..

Bila lah agak nyer die nak keluar..risau ni....

Kepada warga ombak 10 doakan keselamatan isteri dan bakal anak ke-2 ombak 10...

Jangan lupe datang beraya di rumah aku punyer mertua kat bangi sebab aku beraya kat

sana(sebab tgh tunggu anak aku lahir)...

Sekian melaporkan untuk tv10....

Tuesday, August 31, 2010

reunion OMBAK 10..

SAPER2 ADER CADANGAN
-TARIKH
-MASA
-TEMPAT

Blog Archive